NİĞDE / ÇİFTLİK - İmam Hatip Ortaokulu

İmam Hatip Ortaokulu

Çİftçi Mahalle Mustafa kemal Caddesi No36 Çiftlik/NİĞDE
Vizyon
Milli ve ahlaki değerlere sahip, hayata çok yönlü bakabilen,hoşgörü sahibi, kendine güvenen, kendini geliştirme ihtiyacı duyan, geleceğe yönelik planlama yapabilen, etkili iletişime girebilen,sağduyu sahibi, teknolojinin sunduğu fırsatlardan yararlanabilen, yüksek moral değerlere sahip bireyler yetiştirebilmektedir.
Misyon
Güvenli ve huzurlu bir ortamda, öğrenmeyi öğrenen, kendine güvenen, sorumluluklarının bilincinde, dini, milli ve ahlaki değerlere sahip, gerekli ve zamanında dayanışmaya girebilen, kendine ve başkalarına saygılı, hoşgörü sahibi başarılı bireyler yetiştirmektir
Başarılar
2013 PARASIZ YATILILIK VE BURSLULUK SINAVINDA NİĞDE 7.Sİ TÜRKİYE 1071.Sİ ÖĞRENCİMİZ BULUNMAKTADIR.
Ulaşım
Saat başı Niğde otobüsleri kalkmaktadır. Ayrıca mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde öğretmenlerin de kullandığı memur servisi de mevcuttur.
Çiftçi Mahallesi, Mustafa Kemal Caddesi, No:36, Çiftlik İmam Hatip Ortaokulu
Okulumuz ilçe merkezindedir.