T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
NİĞDE / ÇİFTLİK - İmam Hatip Ortaokulu

Misyonumuz

Biz (Okulumuz) , Türk Milli Eğitiminin Temel İlkelerini, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak; öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

 

İNANDIĞIMIZ İLKELER,

 

Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliğimizdir.

Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur.

Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz.

Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız.

Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz.

İyi bir eğitim öğrenciler arasında bütünleşme kadar çeşitliliği de gerektirir. Birbirimizi anlıyor, farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul ediyoruz.

Biz, sürekli olarak yeni öğrenme biçimlerine kendimizi adapte edecek beceriler geliştiririz. Aynı zamanda değişim ihtiyacı ile  geçmiş değerlerimiz arasındaki dengeyi koruruz. Değişim, mükemmeliyete ulaşmada bize cesaret kazandırır, geçmiş deneyimlerimiz ise değişimi göze almamıza yardım eder.

Biz farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.05.2013 - Güncelleme: 06.10.2018 23:58 - Görüntülenme: 1620
  Beğen | 0  kişi beğendi