NİĞDE / ÇİFTLİK - İmam Hatip Ortaokulu

May

Çiftlik İlçe Müftülüğü'nün desteğiyle okul bahçemize meyve fidanları dikildi. Emeği geçenlere ve İlçe Müftülüğümüze teşekkür ederiz.

Nis

İlçe Müftülüğümüz ile birlikte Filistinli kardeşlerimize yardım kampanyası düzenledik. Bağışlarınız için teşekkür ederiz.

Ara

En Temiz Sınıf uygulamasında haftalardır 1. olan 5/A sınıfını tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası kutlamaları yapıldı.

Ekm

Türkçe Öğretmenimiz Burak TEDİK ve 7/A sınıf öğrencileri kitap ayracı tasarladı. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ekm

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Nihal ÖZKAYNAR, 5/A sınıfında öğrencilerin Ay'ın Evreleri konusunu yaparak yaşayarak öğrenmesini sağlamak amacıyla etkinlik hazırladı. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında okulumuz konferans salonunda tören düzenlendi. Törende şiirler okundu, tiyatro gösterisi yapıldı. Zaferin, Türk tarihindeki önemi vurgulanarak şehitlerimiz minnetle anıldı. Törende emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Yaşadığımız büyük deprem felaketinin ardından deprem öncesi, deprem sırası ve deprem sonrasında yapılması gerekenler öğrencilerimize bir kez daha anlatıldı.

Ock

Karneleri alan öğrencilerimiz ara tatile birbirinden güzel kitapla girdi. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ara

Okulumuz "Sağlıklı Besleniyorum" projesiyle beraber sağlıklı beslenmeye devam ediyor. Meyve saati uygulaması ile öğrencilerimiz sağlıklı beslenme konusunda bilgilendiriliyor. Her hafta bir dersimizde meyve tüketiyoruz.

Ekm

2018- 2019 Eğitim- öğretim yılı veli 1. dönem veli toplantımızı yaptık. Toplantıda okul müdürümüz Ramazan YILMAZ öğrenci- öğretmen- veli  iletişimi konusunda seminer verdi.

Ekm

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile okulumuz idarecileri ve öğrencilerimiz İlçe Müftüsü Adem BOZKURT´u makamlarında ziyaret ettiler.

Okulumuzda Değerler Koridoru ve Köşesi hazırlandı.